Za koru je potrebno:
500 g drobljenog keksa,
200 g kokosovog brašna,
250 g šećera u prahu,
100 g seckanih oraha,
1 margarin,
60 g strugane čokolade,
2 kašike kakakoa,
100 ml vrućeg mleka.
Za glazuru je potrebno:
60 g čokolade,
1 kašika kakaoa,
5 kašika šećera,
3 kašike vode,
komadić margarina.
Priprema:
Kora: u dubljem sudu izmešati drobljeni keks, kokosovo brašno, šećer u prahu, seckani orah, margarin, struganu čokoladu, kakao i mleko.
Sve dobro umesiti, staviti na dasku za mešanje i napaviti rolat.
Glazura: čokoladu, kakao, šećer, vodu i margarin kuvati kuvati dok se ne zgusne pa preliti preko rolata.
Staviti u frižider da se stegne.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.