Potreban materijal:
3 јајета,
300 g šećera u prahu,
100 g butera,
150 g mlevenog keksa,
150 g kokosovog brašna,
120 g čokolade,
50 g suvog grožđa.
Priprema:
Dobro umutiti 3 belanca pa dodati 150 g šećera u prahu, 150 g mlevenog keksa i 100 g kokosovog brašna.
Sve dobro izmešati i razviti u koru debljine 1 cm.
Fil:
Umutiti 3 žumanca, 150 g šećera u prahu, buter, 60 g rastopljene čokolade i suvo grožđe. Ovaj fil premazati preko kore i uvaljati.
Glazura:
Rastopiti 60 g čokolade, dodatu kašiku ulja i malo vode.
Ovakvom glazurom preliti rolat a odozgo posuti kokosovim brašnom.
3 јајета,
300 g šećera u prahu,
100 g butera,
150 g mlevenog keksa,
150 g kokosovog brašna,
120 g čokolade,
50 g suvog grožđa.
Priprema:
Dobro umutiti 3 belanca pa dodati 150 g šećera u prahu, 150 g mlevenog keksa i 100 g kokosovog brašna.
Sve dobro izmešati i razviti u koru debljine 1 cm.
Fil:
Umutiti 3 žumanca, 150 g šećera u prahu, buter, 60 g rastopljene čokolade i suvo grožđe. Ovaj fil premazati preko kore i uvaljati.
Glazura:
Rastopiti 60 g čokolade, dodatu kašiku ulja i malo vode.
Ovakvom glazurom preliti rolat a odozgo posuti kokosovim brašnom.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.