Wednesday, July 18, 2012

Integralni keks sa čokoladom i suvim grožđem



Integralni keks sa čokoladom i suvim grožđem 
Za ovaj integralni keks je potrebno:

250 g margarina,
100 g šećera,
4 jajeta,
180 g čokolade,
150 g suvog grožđa,
Integralni keks sa čokoladom i suvim grožđemMalo cimeta,
800 g integralnog brašna,
1 kesica praška za pecivo.

Integralni keks sa čokoladom i suvim grožđem


Integralni keks sa čokoladom i suvim grožđem
Integralni keks sa čokoladom i suvim grožđem pripremiti na sledeći način:

Umutiti margarin i šećer.
Dodati jaja, rendanu čokoladu, cimet i seckano  suvo grožđe.
Sve sjediniti pa umešati integralno brašno i prašak za pecivo.
Testo rastanjiti na 5 mm, čašom vaditi keksiće i ređati u pleh.
Keksiće peći u zagrejanoj rerni na 180 ⁰C oko 20 minuta. 

Ukoliko želite različite oblike ovog čokoladnog keksa, mogu vam koristiti naši kalupi za kolače koje možete naći na: 

 https://3dstampanje.blogspot.com/2018/06/modle-ili-kalupi-za-kolace.html

2 comments:

Note: Only a member of this blog may post a comment.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...